Bemannicakonceptet

"Bemannica förenklar vardagen för ICA-butiker genom att rekrytera personal med tidigare erfarenheter från ICA-butik."

Affärsidé

 

Vår filosofi

Bemannica är ett bemanningsföretag specialiserat på att hjälpa ICA-butiker att bemanna och rekrytera personal med en bakgrund från ICA-butik. Vi är fristående ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund men samarbetar bara med ICA-butiker för vi brinner för att lösa deras problem.

Grundtanken i vårt koncept är att hitta medarbetare med gedigen arbetslivserfarenhet från ICA-butiker för att på så sätt kunna erbjuda kvalité, kundservice och hög kompetens vid personaluthyrning och rekrytering till ICA-butiker. Oavsett om du hyr in personal genom Bemanning på kort varsel eller använder oss vid rekrytering är ICA-erfarenheten i centrum för oss.

Vi tror att rätt erfarenhet skapar trygghet.

Behöver du stärka upp personalstyrkan med erfaren bemanningspersonal? eller ska du rekrytera personal? Ge oss en kort beskrivning av ditt behov så får du information om hur vi kan hjälpa dig!

Söker du jobb? Vi hjälper dig att ta nästa kliv i ICA-karriären. Vi kan erbjuda jobb som konsult med arbete på olika ICA-butiker eller direktanställning genom en rekryteringsprocess. Möjligheterna är stora.

Om företaget

Bemannica är ett fristående auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag för ICA-butiker i hela Sverige. Vi startade 2010 i Lund och är ett tillväxtbolag med fokus på kundvärde. Med vår unika nisch mot ICA-butiker vill vi underlätta vardagen för våra kunder och fortsätta utvecklas som organisation i en föränderlig värld.

Värderingar vi jobbar efter är: samarbete, ICA-butiken alltid i fokus och action!

Ledstjärnan är att ”Tillsammans löser vi små och stora problem för ICA-butiker”.

Vi är ett aktiebolag som är privat ägda av engagerade långsiktiga ägare. Bemannica är ett registrerat varumärke hos Patent och Registreringsverket sedan 2012. Bemannica AB är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund.

Medarbetare och specialister

Bemanning är ett effektivt sätt att fylla luckorna som kan uppstå vid exempelvis sjukskrivningar, föräldrarledighet eller tillfälliga arbetstoppar. När det görs vill man att inhyrd personal ska fungera i den befintliga strukturen och snabbt komma igång med arbetat. Eftersom Bemannica bemannar med konsulter som har bakgrund från ICA-butik så är de redan testade och utvalda att klara det där lilla extra. Det finns fler fördelar med att bemanna med individer med ICA-bakgrund: kulturbärare av ICA, best-practise från arbete på de bästa butikerna och rätt utbildning.

Genom bemanning kan du testa medarbetare innan du rekryterar eller schemalägga en längre period och få samma konsult om du skulle vilja det. Vi har personal i stora delar av landet och skulle vi inte ha personal i anslutning till din ICA-butik så letar vi kostnadsfritt. Vi är tillgängliga 6-22 alla dagar i veckan för att finnas där för dig när du behöver, när du ringer till oss eller bokar personal på hemsidan får du hjälp av våra bemanningsledare, konsultchefer och rekryterare på huvudkontoret i Lund.

Nyheter

Våra sociala nätverk