Bemannicakonceptet

Bemannica är ett bemanningsföretag specialiserat på att hjälpa ICA-butiker att bemanna och rekrytera personal med en bakgrund från ICA-butik. Vi är fristående ICA Sverige AB men samarbetar bara med ICA-butiker för vi brinner för att lösa deras problem!

Vår filosofi

Grundtanken i vårt koncept är att hitta medarbetare med gedigen arbetslivserfarenhet från ICA-butiker för att på så sätt kunna erbjuda kvalité, kundservice och hög kompetens vid personaluthyrning och rekrytering till ICA-butiker. Oavsett om du hyr in personal genom Bemanning på kort varsel eller använder oss vid rekrytering är ICA-erfarenheten i centrum för oss.

Vi tror att rätt erfarenhet skapar trygghet.

BemannicautsestillettavåretsGasellföretagavDagensIndustri ombemannica

Begär offert

Behöver du stärka upp personalstyrkan med erfaren bemanningspersonal? eller ska du rekrytera personal? Ge oss en kort beskrivning av ditt behov så får du information om hur vi kan hjälpa dig!

Sök jobb

Söker du jobb? Vi hjälper dig att ta nästa kliv i ICA-karriären. Vi kan erbjuda jobb som konsult med arbete på olika ICA-butiker eller direktanställning genom en rekryteringsprocess. Möjligheterna är stora.

OM BEMANNICA

Bemannica är ett fristående auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag för ICA-butiker i hela Sverige. Vi startade 2010 i Lund och är ett tillväxtbolag med fokus på kundvärde. Med vår unika nisch mot ICA-butiker vill vi underlätta vardagen för våra kunder och fortsätta utvecklas som organisation i en föränderlig värld.

Värderingar vi jobbar efter är: samarbete, ICA-butiken alltid i fokus & action!

Ledstjärnan är att “Tillsammans löser vi små och stora problem för ICA-butiker”. 

Vi är ett aktiebolag som är privat ägda av engagerade långsiktiga ägare. Bemannica är ett registrerat varumärke av Patent och Registreringsverket sedan 2012. Bemannica AB är fristående från ICA Sverige AB.

AFFÄRSIDÈ

Bemannica förenklar vardagen för ICA-butiker genom att rekrytera personal med tidigare erfarenheter från ICA-butik.

Bemannicas tjänsteområden

 • Bemanning
 • Rekrytering
 • Jobbannonsering

BEMANNING AV MEDARBETARE OCH SPECIALISTER

Bemanning är ett effektivt sätt att fylla luckorna som kan uppstå vid exempelvis sjukskrivningar, föräldrarledighet eller tillfälliga arbetstoppar. När det görs vill man att inhyrd personal ska fungera i den befintliga strukturen och snabbt komma igång med arbetat. Eftersom Bemannica bemannar med konsulter som har bakgrund från ICA-butik så är de redan testade och utvalda att klara det där lilla extra. Det finns fler fördelar med att bemanna med individer med ICA-bakgrund: kulturbärare av ICA, best-practise från arbete på de bästa butikerna och rätt utbildning. Genom bemanning kan du testa medarbetare innan du rekryterar eller schemalägga en längre period och få samma konsult om du skulle vilja det. Vi har personal i stora delar av landet och skulle vi inte ha personal i anslutning till din ICA-butik så letar vi kostnadsfritt. Vi är tillgängliga 6-22 alla dagar i veckan för att finnas där för dig när du behöver, när du ringer till oss eller bokar personal på hemsidan får du hjälp av våra bemanningsledare, konsultchefer och rekryterare på huvudkontoret i Lund.

Exempel på bemanningsuppdrag:

 • E-handelsplock
 • Post & Spelkunnig personal
 • Färskvaruplock
 • Delikatesspersonal
 • Varuplock på kolonial
 • Inventering
 • Kassapersonal
 • Mejeriplock
 • Jourstängare
 • Frysplock
 • Bageripersonal
 • Demokök/Maxikök

Vill du komma i kontakt med oss?

Jobbannonsering

Många framgångsrika ICA-butiker använder jobbsajten ICAjobb för att annonsera lediga tjänster och därmed få maximal räckvidd till passiva och aktiva arbetssökare. Annonskanalerna är noga utvalda för att nå arbetssökare som tycker att ICA-butik är drömjobbet och kan exempelvis vara Blocketjobb, Metrojobb, Platsbanken samt sociala medier såsom Facebook, Instagram och Linkedin. Förutom jobbannons ingår även ett digitalt rekryteringssystem som effektiviserar kandidathanteringen och stärker ditt varumärke. ICAjobb drivs av ett systerbolag till Bemannica i samma koncern med liknande målsättning att hjälpa ICA-butiker med rekryteringen.

Läs mer om ICAjobb

ICAjobblogotyp dotterbolagtillBemannica

BEMANNICAS TIDSLINJE

2017

``Extraknäck väckte idé`` - Dagens Industri 2017-11-07

``Den smala vägen plöjde vägen framåt`` - Fri Köpenskap 2017-12-06

2016

ISO-certifierade inom Kvalité och Miljö

Auktoriserat Rekryteringsföretag

2013

Bemannica antas till Skånska Snabbväxare 2013

2012

Bemannica antas till Lift Tjänsteinkubator

Auktoriserat Bemanningsföretag

2010

Bemannica antas till Venturelabs inkubator