Bemannicakonceptet

Affärsidé

“Bemannica förenklar vardagen för ICA-butiker genom att rekrytera personal med tidigare erfarenheter från ICA-butik.”

Vår filosofi

Bemannica är ett bemanningsföretag specialiserat på att hjälpa ICA-butiker att bemanna och rekrytera personal med en bakgrund från ICA-butik. Vi är fristående ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund men samarbetar bara med ICA-butiker för vi brinner för att lösa deras problem.

Grundtanken i vårt koncept är att hitta medarbetare med gedigen arbetslivserfarenhet från ICA-butiker för att på så sätt kunna erbjuda kvalité, kundservice och hög kompetens vid personaluthyrning och rekrytering till ICA-butiker. Oavsett om du hyr in personal genom Bemanning på kort varsel eller använder oss vid rekrytering är ICA-erfarenheten i centrum för oss.

Vi tror att rätt erfarenhet skapar trygghet.

Boka personal online

Här kan du smidigt boka personal från Bemannica dygnet runt. Det går också bra att kontakta oss per telefon 046 - 27 27 110 öppet 06-22, alla dagar.

Kontakta oss

Det går utmärkt att kontakta oss per epost eller telefon. Våra öppettider i växeln är 06.00-22.00 alla dagar, året om. Vill du boka personal online? - tryck här. Det går även bra att använda formuläret nedan.

Begär offert

Behöver du stärka upp personalstyrkan med erfaren bemanningspersonal? eller ska du rekrytera personal? Ge oss en kort beskrivning av ditt behov så får du information om hur vi kan hjälpa dig!

Sök jobb

Söker du jobb? Vi hjälper dig att ta nästa kliv i ICA-karriären. Vi kan erbjuda jobb som konsult med arbete på olika ICA-butiker eller direktanställning genom en rekryteringsprocess. Möjligheterna är stora.

Om företaget

Bemannica är ett fristående auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag för ICA-butiker i hela Sverige. Vi startade 2010 i Lund och är ett tillväxtbolag med fokus på kundvärde. Med vår unika nisch mot ICA-butiker vill vi underlätta vardagen för våra kunder och fortsätta utvecklas som organisation i en föränderlig värld.

Värderingar vi jobbar efter är: samarbete, ICA-butiken alltid i fokus & action!

Ledstjärnan är att “Tillsammans löser vi små och stora problem för ICA-butiker”.

Vi är ett aktiebolag som är privat ägda av engagerade långsiktiga ägare. Bemannica är ett registrerat varumärke av Patent och Registreringsverket sedan 2012. Bemannica AB är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund.

Medarbetare och specialister

Bemanning är ett effektivt sätt att fylla luckorna som kan uppstå vid exempelvis sjukskrivningar, föräldrarledighet eller tillfälliga arbetstoppar. När det görs vill man att inhyrd personal ska fungera i den befintliga strukturen och snabbt komma igång med arbetat. Eftersom Bemannica bemannar med konsulter som har bakgrund från ICA-butik så är de redan testade och utvalda att klara det där lilla extra. Det finns fler fördelar med att bemanna med individer med ICA-bakgrund: kulturbärare av ICA, best-practise från arbete på de bästa butikerna och rätt utbildning.

Genom bemanning kan du testa medarbetare innan du rekryterar eller schemalägga en längre period och få samma konsult om du skulle vilja det. Vi har personal i stora delar av landet och skulle vi inte ha personal i anslutning till din ICA-butik så letar vi kostnadsfritt. Vi är tillgängliga 6-22 alla dagar i veckan för att finnas där för dig när du behöver, när du ringer till oss eller bokar personal på hemsidan får du hjälp av våra bemanningsledare, konsultchefer och rekryterare på huvudkontoret i Lund.

Vill du komma i kontakt med oss?

BEMANNICAS TIDSLINJE

2019

Nytt kontor i Stockholm

Vi öppnar upp ett nytt kontor på Nina Einhorns Gata 4A, Stockholm.
2018

Nytt kontor i Malmö

Vi flyttar verksamheten från Lund till Malmö, Hyllie Vattenparksgata 40B.
2017

Di-gasell 2017

Läs mer om gasellutmärkelsen

``Extraknäck väckte idé`` - Dagens Industri 2017-11-07

Läs hela artikeln på Dagens Industri

``Den smala vägen plöjde vägen framåt`` - Fri Köpenskap 2017-12-06

Läs artikeln i Fri Köpenskap
2016

Di-gasell 2016

Läs mer om gasellutmärkelsen

ISO-certifierade inom Kvalité och Miljö

Läs mer om våra certifieringar

Auktoriserat Rekryteringsföretag

Läs mer om våra auktorisationer
2013

Bemannica antas till Skånska Snabbväxare 2013

Läs mer om Skånska Snabbväxare på Ahrens Rapid Growth

Bemannica Årets Nyföretagare 2013

Läs mer om utmärkelsen på Lund Nyföretagarcentrum
2012

Bemannica antas till Lift Tjänsteinkubator

Läs mer om Lund Nyföretagarcentrum

Auktoriserat Bemanningsföretag

Läs mer om våra auktorisationer
2010

Bemannica antas till Venturelabs inkubator

Läs mer om Venturelab