Bemannica utses till DI-gaseller 2016 och 2017

BEMANNICA, NU ETT GASELLFÖRETAG

Den 7 oktober koras Bemannica till ett av 2016 års gasellföretag av Dagens Industri för att vi skapar jobb, driver tillväxt och inspirerar andra att följa våra fotspår.

“– Det går bra för Bemannica. Vi har haft en fortsatt bra tillväxt i år och ser med spänning framemot julhandeln. Att bli ett Gasellföretag har varit ett mål som funnits i flera år och det känns väldigt kul att vi lyckats uppnå detta. Sen är det extra kul att vi även har blivit ett auktoriserat rekryteringsföretag i år utöver att vara ett auktoriserat bemanningsföretag. 2017 hoppas vi kunna hjälpa ännu fler ICA-butiker med deras personalbehov, säger Rasmus Jonsson, VD Bemannica AB.”

Ett Gasellföretag har:

  • En omsättning som överstiger 10 Mkr
  • Minst tio anställda
  • Minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret
  • Ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren
  • Ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt
  • I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner
  • Sunda finanser

Läs mer om DI Gasell

Läs mer om Bemannica

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Get the coolest tips and tricks today

Bäste intressent

Det gläder oss att du valt att anmäla dig till vårt intressentregister för att få information om kandidater som söker nytt jobb.

Vi vill kunna ge dig en bättre service och bygger därför upp en mer detaljerad intressentdatabas enligt de regler som gäller enligt GDPR. Du kan när som helst be att bli borttagen ur vårt register om du inte längre önskar erhålla information från oss.

Målsättningen är att vi skall kunna söka fram och erbjuda dig kandidater med en högre precision än tidigare. Vi behöver därför din hjälp med att fylla i nedanstående uppgifter.

Vi kommer löpande att lämna förslag på kandidater som matchar din sökprofil.

Bästa hälsningar och tack för din hjälp

Bemannica

Bemannica redo att hjälpa din ICA-butik

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan förenkla vardagen för din ICA-butik? Fyll i formuläret nedan så kommer en av våra tjänstemän kontakta dig. Det går också bra att kontakta 046-2727110, öppet 6-22 alla dagar.

Personuppgifter

Genom att fylla i formuläret godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter, läs vår dataskyddspolicy.