REKRYTERINGSFÖRETAG

Vi tar hand om hela rekryteringsprocessen

Med Bemannica vid din sida sker rekryteringsprocessen parallellt med att du fortsätter med din kärnverksamhet. Detta gör att rekryteringsprocessen inte innebär avbrott som påverkar intäkter negativt. Bemannica är specialiserade på individer med tidigare erfarenheter från ICA-butik. Vi har effektiva processer för att hitta, attrahera och utvärdera individer för att kunna erbjuda den kompetens du efterfrågar. Under 3 månader letar vi, du väljer vem du vill anställa.

Ring oss på 046 – 27 27 110 för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig.

Boka personal online

Här kan du smidigt boka personal från Bemannica dygnet runt. Det går också bra att kontakta oss per telefon 046 - 27 27 110 öppet 06-22, alla dagar.

Kontakta oss

Det går utmärkt att kontakta oss per epost eller telefon. Våra öppettider i växeln är 06.00-22.00 alla dagar, året om. Vill du boka personal online? - tryck här. Det går även bra att använda formuläret nedan.

Processen

Vi rekryterar

Specialister

Delikatessbiträde, förbutiksbiträde, bagare, Ica-onlinespecialist, kock, inköpare och styckare.

Ledare

Avdelningsansvarig, försäljningschef, kassaledare och butikschef

Kravprofil & avtal

Processen börjar med att vi tar reda på vem du söker och ingår sedan ett rekryteringsavtal.

Annonsering & kandidathantering

Vi annonserar internt och externt i ett urval av annonskanaler för bästa räckvidd till aktiva och passiva kandidater.

Du väljer vem som ska anställas

Vi presenterar kandidater i linje med kravprofilen, du väljer vem du ska anställa.

Ledare och specialister

Vi kan hjälpa dig att hitta kandidater till följande befattningar: Ledare: Avdelningsansvarig, försäljningschef, kassaledare och butikschef

Specialister: Delikatessbiträde, förbutiksbiträde, bagare, Ica-onlinespecialist, kock, inköpare och styckare.

Kandidatbank och aktiv search

Bemannica har under åren skapat en kandidatbank med tusentals individer med bakgrund från ICA. Under rekryteringsprocessen letar vi aktivt (search) i vår kandidatbank och i andra nätverk efter kandidater. Läs mer om Bemannicakonceptet.

Såhär når du dina kandidater

Vi stärker ditt varumärke och er attraktionskraft genom en mätbar annonsstrategi. Vi har valt de bästa kanalerna där din annons och varumärke kommer att exponeras under rekryteringsprocessen.

Annons på ICAjobb.se

Annons på Platsbanken (ca 2 miljoner unika besök per månad)
Annons på Blocketjobb (ca 800 000 unika besök per månad)
Annons på Metrojobb (ca800 000 unika besök per månad)
Flödesannonsering på Facebook och Instagram

Rekrytering inte längre dyrt

Vi arbetar med fasta priser som bygger på vad en rekrytering kostar oss att utföra. Det priset är inte och kommer aldrig vara 2-3 månadslöner. Vi tycker inte vårt pris är billigt, vi tycker att det är ärligt, rimligt och prisvärt.

Bemannica är ett auktoriserat rekryteringsföretag. Auktorisationen säkerställer att rekryteringsföretaget är ett seriöst företag som uppfyller höga krav på affärsmässighet. Auktorisationen innebär en trygghet för uppdragsgivare, kandidater och medarbetare. – Auktorisation för rekryteringsföretag är det tredje steget i den uppbyggnad av auktorisationen som skett sedan 2007, säger Bemanningsföretagens förbundsdirektör Henrik Bäckström.

För att bli ett auktoriserat rekryteringsföretag krävs det bland annat att företaget redovisar referensfall, är ekonomiskt skötsamt och har ett system för arbetssätt, uppföljning och resultatmätning. Läs mer om våra certifieringar och auktorisation.