REKRYTERINGSFÖRETAG

Full rekryteringsprocess

Vi på Bemannica brinner för att hjälpa din ICA-butik med hela rekryteringsprocessen. Rekryteringen sker parallellt med att du fortsätter med kärnverksamhet vilket minskar risken för avbrott som påverkar intäkter negativt. Bemannica är specialiserade på individer med tidigare erfarenheter från ICA-butik.

Vi har effektiva processer för att hitta, attrahera och utvärdera individer för att kunna erbjuda den kompetens du efterfrågar. Under 3 månader letar vi, du väljer vem du vill anställa. 

Boka personal online

Här kan du smidigt boka personal från Bemannica dygnet runt. Det går också bra att kontakta oss per telefon 046 - 27 27 110 öppet 06-22, alla dagar.

Kontakta oss

Det går utmärkt att kontakta oss per epost eller telefon. Våra öppettider i växeln är 06.00-22.00 alla dagar, året om. Vill du boka personal online? - tryck här. Det går även bra att använda formuläret nedan.
Bemannica är certifierade inom kvalité och miljö, auktoriserat bemanning & rekryteringsföretag samt har kollektivavtal

Så kommer du igång

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig med mer information. Det går även bra att ringa vår växel 046 – 27 27 110, öppet 6.00-22 alla dagar.

För dig som rekryterar själv

Få hjälp med delar av rekryteringsprocessen

Låt oss hjälpa dig med flaskhalsen i din rekryteringsprocess. Våra utbildade personalvetare stödjer dig när du behöver. Maila rekrytering@bemannica.se eller ring 046 – 2727110 för förfrågan.

Överrekrytering

Hyr dina favoritkonsulter från Bemannica och anställ till fast pris med avdrag för tidigare arbetad tid när du vill.

Överrekryteringsarvodet uppgår till 15900 kr exkl. moms.

Följande rabatt utges efter X antal timmar som kandidaten har hyrts in de senaste 6 månaderna:

40 h ger en prisreducering på 14% – pris 13 740 kr
80 h ger en prisreducering på 27 % – pris 11 580 kr
160 h ger en prisreducering på 52 % – pris 7260 kr
480 ger en prisreducering på 100% – pris 0 kr

Vill du veta mer?

Ring till oss på 046 – 27 27 110 eller maila rekrytering@bemannica.se

Ledare och specialister

Vi kan hjälpa dig att hitta kandidater till följande befattningar: avdelningsansvarig, försäljningschef, kassaledare, butikschef, delikatessbiträde, förbutiksbiträde, bagare, Ica-onlinespecialist, kock, inköpare och styckare.

Certifierat och auktoriserat rekryteringsföretag

Bemannica är ett auktoriserat rekryteringsföretag. Auktorisationen säkerställer att rekryteringsföretaget är ett seriöst företag som uppfyller höga krav på affärsmässighet. Auktorisationen innebär en trygghet för uppdragsgivare, kandidater och medarbetare. – Auktorisation för rekryteringsföretag är det tredje steget i den uppbyggnad av auktorisationen som skett sedan 2007, säger Bemanningsföretagens förbundsdirektör Henrik Bäckström.

För att bli ett auktoriserat rekryteringsföretag krävs det bland annat att företaget redovisar referensfall, är ekonomiskt skötsamt och har ett system för arbetssätt, uppföljning och resultatmätning. Läs mer om våra certifieringar och auktorisation.