Jobba på ICA

Sök jobb på Bemannica

Bemannica grönsaker i grönsaksdisk

 

Jobba på ICA-butik

Genom Bemannica kan du arbeta som butikskonsult på ICA-butiker. Bemannica är ett specialiserat bemannings- och rekryteringsföretag som bemannar och rekryterar ICA-butiker med individer som har bakgrund från ICA sedan tidigare. Vi samarbetar med ICA-butiker i alla profiler såsom ICA Maxi, ICA Supermarket, ICA Kvantum, ICA Nära och ICA Special. Arbetsuppgifter är allt från kassa, varuplock, manuell delikatessdisk, förbutik med post och spel, inventering, ombyggnationer och chaufförsjobb för E-handel.

I rollen som konsult  finns flera fördelar med att ha bakgrund från ICA: konsulten känner igen arbetet i nya butiker och kan snabbare nå förväntade krav eller att ha möjlighet att visa upp arbetsinsats för en ny potentiell arbetsgivare.

Jobba hos oss!

Vi erbjuder dig med ICA-bakgrund ett flexibelt jobb på just ICA-butiker och inget annat. Vi har kollektivavtal, försäkringar och tillgängliga konsultchefer/assistenter 6-22 alla dagar i veckan, året om.

Vill du veta mer om hur jobbet på Bemannica fungerar, lediga tjänster eller övrig information går det bra att kontakta oss.

Vi är ett företag som ständigt vill utvecklas och förbättras och jobbar systematiskt med kvalité och miljö som vi varje år genomgår certifiering inom, så kallad ISO-certifiering.

Varmt välkommen till Bemannica!

Är du redo för ett nytt karriärsteg inom ICA?

Rollen som konsult kan vara flexibel och anpassas efter hur mycket du vill arbeta och på vilken/vilka ICA-butiker. Arbeta deltid som student eller för dig med annan huvudsaklig sysselsättning och bestäm dig schema helt själv. För dig som vill arbeta som heltidskonsult är jobbet 40 timmar i veckan med garantilön och pensionsavsättningar, en trygg anställning med kollektivavtal.

Vi genomför ett antal rekryteringsprocesser och hjälper även ICA-butiker med jobbannonsering när dem ska hitta nya medarbetare och ansvariga. Genom att söka till någon av tjänsterna eller skicka in en spontanansökan gör dig dig kontaktbar för nya rekryteringsprocesser till just ICA-butiker.

Vår Facebook-sida

Get the coolest tips and tricks today

Bäste intressent

Det gläder oss att du valt att anmäla dig till vårt intressentregister för att få information om kandidater som söker nytt jobb.

Vi vill kunna ge dig en bättre service och bygger därför upp en mer detaljerad intressentdatabas enligt de regler som gäller enligt GDPR. Du kan när som helst be att bli borttagen ur vårt register om du inte längre önskar erhålla information från oss.

Målsättningen är att vi skall kunna söka fram och erbjuda dig kandidater med en högre precision än tidigare. Vi behöver därför din hjälp med att fylla i nedanstående uppgifter.

Vi kommer löpande att lämna förslag på kandidater som matchar din sökprofil.

Bästa hälsningar och tack för din hjälp

Bemannica

Bemannica redo att hjälpa din ICA-butik

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan förenkla vardagen för din ICA-butik? Fyll i formuläret nedan så kommer en av våra tjänstemän kontakta dig. Det går också bra att kontakta 046-2727110, öppet 6-22 alla dagar.

Personuppgifter

Genom att fylla i formuläret godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter, läs vår dataskyddspolicy.