Jobba på ICA

Sök jobb på Bemannica

Bemannica grönsaker i grönsaksdisk

 

Jobba på ICA-butik

Genom Bemannica kan du arbeta som butikskonsult på ICA-butiker. Bemannica är ett specialiserat bemannings- och rekryteringsföretag som bemannar och rekryterar ICA-butiker med individer som har bakgrund från ICA sedan tidigare. Vi samarbetar med ICA-butiker i alla profiler såsom ICA Maxi, ICA Supermarket, ICA Kvantum, ICA Nära och ICA Special. Arbetsuppgifter är allt från kassa, varuplock, manuell delikatessdisk, förbutik med post och spel, inventering, ombyggnationer och chaufförsjobb för E-handel.

I rollen som konsult  finns flera fördelar med att ha bakgrund från ICA: konsulten känner igen arbetet i nya butiker och kan snabbare nå förväntade krav eller att ha möjlighet att visa upp arbetsinsats för en ny potentiell arbetsgivare.

Jobba hos oss

Vi erbjuder dig med ICA-bakgrund ett flexibelt jobb på just ICA-butiker och inget annat. Vi har kollektivavtal, försäkringar och tillgängliga konsultchefer/assistenter 6-22 alla dagar i veckan, året om.

Vill du veta mer om hur jobbet på Bemannica fungerar, lediga tjänster eller övrig information går det bra att kontakta oss.

Vi är ett företag som ständigt vill utvecklas och förbättras och jobbar systematiskt med kvalité och miljö som vi varje år genomgår certifiering inom, så kallad ISO-certifiering.

Varmt välkommen till Bemannica!

Är du redo för ett nytt karriärsteg inom ICA?

Rollen som konsult kan vara flexibel och anpassas efter hur mycket du vill arbeta och på vilken/vilka ICA-butiker. Arbeta deltid som student eller för dig med annan huvudsaklig sysselsättning och bestäm dig schema helt själv. För dig som vill arbeta som heltidskonsult är jobbet 40 timmar i veckan med garantilön och pensionsavsättningar, en trygg anställning med kollektivavtal.

Vi genomför ett antal rekryteringsprocesser och hjälper även ICA-butiker med jobbannonsering när dem ska hitta nya medarbetare och ansvariga. Genom att söka till någon av tjänsterna eller skicka in en spontanansökan gör dig dig kontaktbar för nya rekryteringsprocesser till just ICA-butiker.