BEMANNING TILL ICA-BUTIKEN

Bemanning är en tjänst många framgångsrika ICA-butiker använder genom Bemannica vid exempelvis arbetstoppar, säsongsvarierad försäljning och sjukfrånvaro hos den egna personalen. Genom att anställa medarbetare med tidigare ICA-erfarenhet säkerställer Bemannica skräddarsydd kompetens till ICA-butiker. Vi har personal med kompetens inom kassa, varuplock, delikatess, förbutik, och bageri.

Jourbemanning

Behöver du akut hjälp med personal till din ICA-butik? Då kan vi hjälpa dig med personal från vår personalpool, alltid med tidigare ICA-erfarenhet.

Boka personal online

Bemanna ett schema

Står du inför vakanser i schemat och behöver en långsiktig lösning? Ge oss en kort beskrivning av hur ditt behov ser ut så får du information om hur vi kan hjälpa dig!

Till offertförfrågan

avdelningar  topp  maxi ica stormarknad mora min

BEMANNING AV MEDARBETARE OCH SPECIALISTER

Bemanning är ett effektivt sätt att fylla luckorna som kan uppstå vid exempelvis sjukskrivningar, föräldrarledighet eller tillfälliga arbetstoppar. När det görs vill man att inhyrd personal ska fungera i den befintliga strukturen och snabbt komma igång med arbetat. Eftersom Bemannica bemannar med konsulter som har bakgrund från ICA-butik så är de redan testade och utvalda att klara det där lilla extra. Det finns fler fördelar med att bemanna med individer med ICA-bakgrund: kulturbärare av ICA, best-practise från arbete på de bästa butikerna och rätt utbildning. Genom bemanning kan du testa medarbetare innan du rekryterar eller schemalägga en längre period och få samma konsult om du skulle vilja det. Vi har personal i stora delar av landet och skulle vi inte ha personal i anslutning till din ICA-butik så letar vi kostnadsfritt. Vi är tillgängliga 6-22 alla dagar i veckan för att finnas där för dig när du behöver, när du ringer till oss eller bokar personal på hemsidan får du hjälp av våra bemanningsledare, konsultchefer och rekryterare på huvudkontoret i Lund.

Ge oss en beskrivning av ditt behov så kan vi återkomma med information om hur vi skulle kunna hjälpa din ICA-butik.

Exempel på bemanningsuppdrag:

E-handelsplock
Post & Spelkunnig personal
Färskvaruplock
Delikatesspersonal
Varuplock på kolonial
Inventering
Kassapersonal
Mejeriplock
Jourstängare
Frysplock
Bageripersonal
Demokök/Maxikök

FÖRENKLA VARDAGEN FÖR DIG

Vi vill vara det självklara förstahandsvalet när din ICA-butik får ett personalbehov genom att tillhandahålla rätt personal med ICA-bakgrund för att det ska flyta på så bra som möjligt i arbetet på butiken.

TILLGÄNGLIGA

Bemannica vill vara tillgängliga för dig när du får ett personalbehov genom att hålla kontoret öppet mellan kl 6.00 och 22.00 alla dagar i veckan. Slutligen vill vi på Bemannica göra det möjligt för dig att snabbt och smidigt kunna anställa de av våra konsulter som du anser fungerar på just din ICA-butik, alltid till ett fast pris.

TRYGGHET

Bemannica är ett auktoriserat och ISO-certifierat företag med kollektivavtal för alla anställda.

Läs mer om hur vi jobbar med auktorisationer, certifiering och kollektivavtal.

“Bra personal” – Lotta Marti, ICA Kvantum Tyre

Bemanning till kassan från Bemannica4 FÖRDELAR MED BEMANNING

KOSTNADSEFFEKTIVT
Betala endast för faktiska arbetstimmar.

TILLGÄNGLIGT
Generösa öppettider, inga telefonköer, snabbt och enkelt.

TIDSBESPARANDE
Vi löser dina vakanser så att du kan fokusera på kärnverksamheten.

FLEXIBELT
Vi löser stora och mindre behov när de uppkommer hos er.