Kassapersonal till ICA-butik

Har ett plötsligt behov uppstått till följd av vakanser, säsongstopp eller vid nyrekrytering till kassalinjen på din ICA-butik? Då kan vi på Bemannica hjälpa till att bemanna vakanser eller rekrytera kunnig personal såväl korta som längre uppdrag. 

Telefon

046 -27 27 110

Öppettider idag

06:00-22:00

Kontakta oss

Det går utmärkt att kontakta oss per epost eller telefon, våra öppettider i växeln är 06.00-22.00 alla dagar, året om. Vill du komma igång med ett samarbete med Bemannica?

Sök jobb på Bemannica och arbeta i kassalinjen

Vill du jobba på ICA-butiker inom kassalinjen? Nu söker vi dig som har bakgrund från ICA och erfarenhet av kassaarbete sedan tidigare. Du väljer själv vilken ICA-butik du ska jobba på och när, allt i vår smidiga app för schemaläggning.
 

Våra kunder


Bemannica är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialister på att bemanna och
rekrytera till ICA-butiker i hela Sverige. Vi är kvalitéts- och miljöcertifierade.
Bemannica redo att hjälpa din ICA-butik

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan förenkla vardagen för din ICA-butik? Fyll i formuläret nedan så kommer en av våra tjänstemän kontakta dig. Det går också bra att kontakta 046-2727110, öppet 6-22 alla dagar.

Personuppgifter

Genom att fylla i formuläret godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter, läs vår dataskyddspolicy.