Varuplock - effektiv drift, varje dag.

Bemanna med kunnig, utbildad och ICA-erfaren personal till varuplocket på din ICA-butik. Vi kan hjälpa dig med personal till butikens alla avdelningar från kolonial, special, frys till de olika färskvaruavdelningarna såsom frukt & grönt, färskvaror och mejeriet. Avlasta, ersätt eller komplettera varuplocket på ICA-butiken.

Vill du hyra ett helt plocklag med en teamleader som säkerställer flödet av varor?

Behöver du täcka upp vid sjukdom, längre/kortare vakanser eller vid säsongsvarierad försäljning?

Vill du slippa upplärningskostnader? 

Kom igång

Skräddarsydda lösningar

Fast varuplock

Vill du se till hyllorna i ICA-butiken är påfyllda och frontade tidigare

Inventering

Vi erbjuder också hjälp vid inventering.

Ombyggnation

Står du inför ombyggnation av en avdelning och behöver hjälp med varuplockare som hjälper till med mallning och varuplock?

AOB/Beställning

Är du i behov av AOB-kunnig personal som kan kontrollera felsaldon, beställa varor som är slut och säkerställa rätt prisettikett? Vi hjälper dig skräddarsytt efter dina behov.

Fördelar med bemanning - att hyra in personal

Tidsbesparing

Att rekrytera personal kan vara en tidskrävande process. Kostnaderna förknippade med fel person för arbetet eller upplärning kan dessutom bli höga. Vi hjälper dig så du har tid att fokusera på er kärnverksamhet. Det är inte heller helt lätt att hitta rätt medarbetare, speciellt inte på dagens arbetsmarknad där konkurrensen om erfaren personal kan vara mycket stor i vissa regioner.

Kostnadseffektivitet och riskreducerare

Vid inhyrning av personal betalar du endast för faktiskt arbetade timmar som du är i behov av. Bemanning kan hjälpa din ICA-butik att hålla ner fasta kostnader då tjänsten utnyttjas vid behov och inte annars. Vidare kan bemanning minska organisationens risker kopplade till att stå utan personal, att få in kompetent personal när behovet uppstår.

Träffsäkerhet

En stor ekonomisk fördel kan vara att använda bemanning av tjänster/funktioner/roller som organisationen inte har möjlighet att anställa till.

Olika kompetenser, en kontakt

Hanterar du olika avdelningar med varierande kunskapskrav? I kontakt med vår växel får du tillgång till olika kompetenser, specialiteter och funktioner för din ICA-butik. Det kan spara dig tid att ha kontakt med ett bemanningsföretag istället för att kontakta en stor mängd anställda.

Du slipper att tänka på följande kostnader

• Timlön enligt Handels
• Arbetsgivaravgifter
• Inkomstskatt
• Semesterersättning (enligt Handels)
• Arbetsgivaravgift på semesterersättning
• Försäkringar (Fora)
• Pensionsavsättning
• Övriga indirekta kostnader (sjukersättning, GFL, arbetskläder osv)

Minskat personalansvar

Organisationen kan fokusera på kärnverksamheten så tar vi hand om all administration kopplad till den inhyrda personalen, det kan exempelvis handla om kompetensutveckling, utvecklingssamtal såväl som krävande samtal som vid uppsägning.

Plocklag kolonial i Vemdalen 2018/2019

Läs hela framgångsberättelsen

Vårt erbjudande

Alla medarbetare på Bemannica har tidigare bakgrund från ICA-butik, därmed har de flesta den praktiska och teoretiska bakgrund som jobbet som konsult hos Bemannica kräver.

Vi genomför löpande utbildning av postencertifiering och spelutbildningar (Svenska spel & ATG) när det kommer till förbutikspersonal och penningtvättsutbilding för samtlig kassapersonal.

Bemannicaskolan är vår egna utbildningsportal för att utbilda alla konsulter inom bland annat lagstadgad utbildning mot penningtvätt och finansiering av terrorism.

Bemannica är auktoriserat bemannings och rekryteringsföretag med kollektivavtal. Bemannica är därtill ett ISO-certifierat ISO-9001 och ISO-14001 vilket visar på hur vi jobbar med miljö- och kvalitetsfrågor. Läs mer om våra certifieringar.

Anställ dina favoritkonsulter till ett fast pris och räkna av faktiskt arbetad tid som rabatt. Läs mer om överrekrytering.

Prislista varuplock

Förboka Varuplock

289 kr per timme
  • 0-100 timmar
  • 7 dagar innan uppdrag

Volympris

7 dagar före uppdrag
279 kr per timme
  • Över 100 timmar
  • 7 dagar innan uppdrag
KAMPANJ

Plocklag

Flera konsulter
279 kr per timme
  • Över 100 timmar
  • Fasta dagar
  • Teamleader ingår
Effektivt

Villkor vid förbokning av varuplock:

Ob-tillägg tillkommer enligt Handels Kollektivavtal. 

Get the coolest tips and tricks today

Bäste intressent

Det gläder oss att du valt att anmäla dig till vårt intressentregister för att få information om kandidater som söker nytt jobb.

Vi vill kunna ge dig en bättre service och bygger därför upp en mer detaljerad intressentdatabas enligt de regler som gäller enligt GDPR. Du kan när som helst be att bli borttagen ur vårt register om du inte längre önskar erhålla information från oss.

Målsättningen är att vi skall kunna söka fram och erbjuda dig kandidater med en högre precision än tidigare. Vi behöver därför din hjälp med att fylla i nedanstående uppgifter.

Vi kommer löpande att lämna förslag på kandidater som matchar din sökprofil.

Bästa hälsningar och tack för din hjälp

Bemannica

Bemannica redo att hjälpa din ICA-butik

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan förenkla vardagen för din ICA-butik? Fyll i formuläret nedan så kommer en av våra tjänstemän kontakta dig. Det går också bra att kontakta 046-2727110, öppet 6-22 alla dagar.

Personuppgifter

Genom att fylla i formuläret godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter, läs vår dataskyddspolicy.