Vi vidtar åtgärder gällande Coronaviruset

Vi tar spridningen av coronaviruset på allvar och följer myndigheternas rekommendationer gällandet viruset. Nedan kan du se vilka försiktighetsåtgärder vi har vidtagit och vad du kan göra.

Vad har vi på Bemannica gjort?

1. Som ansvariga över god arbetsmiljö i vår verksamhet har vi informerat samtliga medarbetare om hur de kan undvika smittspridning och att hantera oro för smitta.

2. Alla Bemannica-anställda som befunnit sig i de riskområden som Folkhälsomyndigheten pekat ut (Iran, fastlands-Kina, Sydkorea och följande regioner i Norra Italien: Lombardiet, Piemonte, Emilia-Romagna och Veneto) områden som utsatts för coronaviruset kommer inte att komma tillbaka till jobbet kommande två veckor efter att de kommit hem från sin resa.

3. Medarbetare med anhöriga som återvänder från riskområden
  • Om anhörig inte visar symptom, kan du gå till jobbet.
  • Om anhörig visar symptom, ska du stanna hemma och informera din chef.
  • Om anhörig visar symptom, men är testad negativt, kan du gå till jobbet.
  • Om anhörig visar symptom och har testat positivt, stannar du hemma och följer de instruktioner som ges av smittskyddsläkare/smittskyddsinstitutet samt informerar din chef. 
 

Vad kan du som anställd göra?

  1. Om du känner dig frisk så arbetar du som vanligt. Men kom ihåg att god hygien är ännu viktigare än tidigare.
  2. Om du känner dig sjuk – vänligen stanna hemma tills du känner dig bättre! Glöm inte att sjukanmäla dig enligt vår policy för sjukskrivning.
  3. Om du inte känner dig bekväm med att arbeta i butik just nu kan du kontakta oss så för vi en dialog om hur vi ska hantera situationen för just dig.

Bemannicas kontaktinformation

046 27 27 110

bemanning@bemannica.se

Läs om coronavirus covid -19 på Folkhälsomyndighetens hemsida.

Vård och provtagning:

1177 Vårdguiden, www.1177.se har information för patienter om coronavirussjukdom (covid-19). Den som känner sig sjuk och har vistats i riskområde för coronavirus ska kontakta vården per telefon för rådgivning.

Smittbärarpenning:

Information ges av Försäkringskassan, www.försäkringskassan.se,  sök på smittbärare.

Nationellt informationsnummer:

Allmänna frågor om coronaviruset (covid-19) hänvisas till det nationella informationsnumret 113 13.

Folkhälsomyndigheten

Krisinformation.se

Reseinformation:

Information om vilka områden UD beslutar om avrådan från resor till vad gäller risk för coronasmitta finns också hos Folkhälsomyndigheten.

 
Bemannica redo att hjälpa din ICA-butik

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan förenkla vardagen för din ICA-butik? Fyll i formuläret nedan så kommer en av våra tjänstemän kontakta dig. Det går också bra att kontakta 046-2727110, öppet 6-22 alla dagar.

Personuppgifter

Genom att fylla i formuläret godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter, läs vår dataskyddspolicy.