Bemannica deli

Erfaren delipersonal med känsla för service och intresse för mat.

Nu kan vi erbjuda  är vår senaste satsning inom området öppna färskvaror och en tjänst för ICA-butiken med behov av specialistkompetens för inhyrningöverrekrytering/hyrköp eller rekrytering.

Alltid ICA-bakgrund

Samtliga konsulter har sedan tidigare varit anställda på ICA-butik. De flesta har även arbetat i delikatessdisk en kortare eller längre period. Samtliga konsulter genomför en teoretisk utbildning i hygiensäkerhet och livsmedelshantering i vår egna utbildningsportal Bemannicaskolan. Utbildningen bygger på dagligvaruhandels gemensamma riktlinjer och våra egna erfarenhet. För de konsulter som saknar praktisk bakgrund inom delikatessdisk utbildar vi i samarbete med en större ICA-butik av utbildare med mångårig erfarenhet av färskvaror.

  • Fiskdisk
  • Köttdisk
  • Chark
  • Ost
  • Färdigmat
  • Salladsbar
  • Grillning

Hur ser ditt behov ut?

Har du akut behov av personal eller söker du en strategisk partner för att lösa längre vakanser i grundschemat? Bemannica skräddarsyr ett upplägg som passar just din ICA-butik. Få en fri offert genom att fylla i formuläret nedan.

Get the coolest tips and tricks today

Bäste intressent

Det gläder oss att du valt att anmäla dig till vårt intressentregister för att få information om kandidater som söker nytt jobb.

Vi vill kunna ge dig en bättre service och bygger därför upp en mer detaljerad intressentdatabas enligt de regler som gäller enligt GDPR. Du kan när som helst be att bli borttagen ur vårt register om du inte längre önskar erhålla information från oss.

Målsättningen är att vi skall kunna söka fram och erbjuda dig kandidater med en högre precision än tidigare. Vi behöver därför din hjälp med att fylla i nedanstående uppgifter.

Vi kommer löpande att lämna förslag på kandidater som matchar din sökprofil.

Bästa hälsningar och tack för din hjälp

Bemannica

Bemannica redo att hjälpa din ICA-butik

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan förenkla vardagen för din ICA-butik? Fyll i formuläret nedan så kommer en av våra tjänstemän kontakta dig. Det går också bra att kontakta 046-2727110, öppet 6-22 alla dagar.

Personuppgifter

Genom att fylla i formuläret godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter, läs vår dataskyddspolicy.