Erfaren livsmedelspersonal med känsla för service och intresse för mat. Inom området öppna färskvaror har vi personal för din ICA-butiken med behov av specialistkompetens för inhyrning, överrekrytering/hyrköp eller rekrytering.
Noga utvald personal
Vår personal inom öppna färskvaror är noga utvalda efter erfarenhet. De flesta har lång erfarenhet av arbete i olika delikatessdiskar inom dagligvaruhandeln på ICA, COOP, Hemköp m.fl. Samtliga konsulter genomför en teoretisk utbildning i hygiensäkerhet och livsmedelshantering i vår egna utbildningsportal Bemannicaskolan. Utbildningen bygger på dagligvaruhandels gemensamma riktlinjer och våra egna erfarenhet.
Vi genomför även praktisk utbildning i hanteringen med färskvaror och försäljning till kund i samarbete med större ICA-butiker samt vår egna delikatessbutik i Sollentuna utanför Stockholm.
- Fiskdisk
- Köttdisk
- Chark
- Ost
- Färdigmat
- Salladsbar
- Grillning
Hur ser ditt behov ut?
Har du akut behov av personal eller söker du en strategisk partner för att lösa längre vakanser i grundschemat? Bemannica skräddarsyr ett upplägg som passar just din ICA-butik, ta kontakt med oss.