Kassapersonal med rätt utbildning

Har ett plötsligt behov uppstått till följd av vakanser, säsongstopp eller vid nyrekrytering till din ICA-butiks kassalinjen? Då kan vi på Bemannica se till att bemanna eller rekrytera kunnig personal till såväl korta som längre uppdrag.

Utbildning inom ICAs kassasystem

Våra kassakonsulter är utbildade i ICAs kassasystem och blir under uppdraget hos er butik en viktig del i att kunderna lämnar er butik nöjda. Utbildad personal kan ge kortare köer, bättre kundupplevelse som stärker ert varumärke och samtidigt minskade risker för felslag och missade legitimationskontroller.

Genom utbildningsportalen Bemannicaskolan säkerställer vi att all vår personal utbildas i att motverka penningtvätt, bedrägerier, kännedom om PCI-standarden och vikten av att kontrollera legitimation inom vissa varuköp såsom spel, alkohol och tobak.

Förbutik och självscanning

Vi har personal som är utbildade och erfarna inom arbete med Postnord/DHL/Schenker, Svenska Spel, ATG, självscanning och snabbkassa. Bemannica hjälper ICA-butiker i hela landet och skulle vi inte ha konsulter nära din butik rekryterar vi kostnadsfritt konsulter tills vi hittar rätt kompetens för ditt behov.

Driftorganisation

Vår telefonväxel är tillgänglig för dig mellan 06:00-22:00 alla dagar i veckan, året om. Du kan göra din beställning online, det går även bra att ringa vår växel på 046 – 27 27 110.

Vi tar emot bokningen och tillsätter passet med konsult som har rätt erfarenhet och är utbildad. Återkoppling sker oftast inom 30-60 minuter. Det går utmärkt att boka personal längre fram i tiden och flera pass i ett schema. Läs mer om fördelar med bemanning. 

Vill du veta mer? Hör gärna av dig till vår telefonväxel!

046 – 27 27 110

Bemannica redo att hjälpa din ICA-butik

Behöver du personal?