Stöd för Transport, logistik och E-handel till din ICA-butik

Dagligvaruhandeln är i omvälvning med växande mathandel online. Växer din ICA-butiks andel online? Transporterar ni varor hem till kund? Hur organiserar ni varuplocket? 

Vi kan skräddarsytt hjälpa till med konsulter till dem avdelningar som behöver stöttning i din organisation. Det kan exempelvis vara chaufförer som kör hem varor (last-mile) eller kundvärdar som lämnar ut varor till kund, varuplockare som plockar samman ordrar i butiken eller ert lager. Bemannica har tjänster för att öka er effektivitet och lönsamhet.

Bemanning: Hyr kundfokuserade chaufförer, varuplockare, utlämningspersonal när du behöver och anställ dina favoriter genom överrekrytering. Vi rekryterar konsulter skräddarsytt efter dina behov av personal. Täck vakanser med inhyrd personal och spara tiden det tar att leta ersättare internt. Läs mer om fördelar med bemanning.

Rekrytering: Ska du anställa personal? Vi hjälper dig med delar av rekryteringsprocessen eller kan sköta den i sin heltid om du önskar. Vi jobbar skräddarsytt för att möta ditt behov. Läs er om vårt rekryteringserbjudande.