Har du vakanser i sommarens schemaplanering?☀️⛱ Vill du ha kortare kassaköer, hyllorna påfyllda och frontade tidigare på dagen, delikatessdisken bemannad med erfaren personal?

 Genom Bemannica kan din ICA-butik hyra kunnig personal på både kort och lång sikt och det är enkelt att ta över och anställa personalen när det passar er. Vi har kunnig personal för ICA-butiken inom kassa, delikatess, färskvaror, chaufförer till E-handeln, varuplock och inventering.

konsulter med ICA-bakgrund

Nu erbjuder vi prisreduktion på förbokning större volym.

Arbetspassens period: 21 juni – 29 augusti, vecka 25 – 34

Förbokningsrabatter 2021

Förboka minst 100 timmar under perioden: 319 kr per timme, upp till -30 kr/timme i rabatt räknat på ord. pris 349 kr/timme.

  • Vi utbildar konsulter mot penningtvätt, ATG/Svenska Spel/Posten samt hantering av färskvaror. 
  • Konsulter som arbetat på ICA-butik tidigare.

Fyll i formuläret nedan för att komma igång med din beställning. Vi skickar en fullständig offert innan beställningen är avtalad. Hör gärna av dig om du har frågor gällande erbjudandet på bemanning@bemannica.se eller 046-2727110. 

Get the coolest tips and tricks today

Bäste intressent

Det gläder oss att du valt att anmäla dig till vårt intressentregister för att få information om kandidater som söker nytt jobb.

Vi vill kunna ge dig en bättre service och bygger därför upp en mer detaljerad intressentdatabas enligt de regler som gäller enligt GDPR. Du kan när som helst be att bli borttagen ur vårt register om du inte längre önskar erhålla information från oss.

Målsättningen är att vi skall kunna söka fram och erbjuda dig kandidater med en högre precision än tidigare. Vi behöver därför din hjälp med att fylla i nedanstående uppgifter.

Vi kommer löpande att lämna förslag på kandidater som matchar din sökprofil.

Bästa hälsningar och tack för din hjälp

Bemannica

Bemannica redo att hjälpa din ICA-butik

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan förenkla vardagen för din ICA-butik? Fyll i formuläret nedan så kommer en av våra tjänstemän kontakta dig. Det går också bra att kontakta 046-2727110, öppet 6-22 alla dagar.

Personuppgifter

Genom att fylla i formuläret godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter, läs vår dataskyddspolicy.