Personuppgifter och PUL

PuL (Personuppgiftslagen 2008:204)

Då du skickar en ansökan eller spontanansökan till Bemannica AB registreras dina personuppgifter i vårt on-line baserade rekryteringssystem. Intresserade kan söka en specifik ledig tjänst eller lägga in sina uppgifter i rekryteringssystemet. Information om den sökande lagras i en databas. Behöriga rekryteringsansvariga inom Bemannica AB kan sedan matcha kandidater med lediga tjänster.

Vi behöver ditt samtycke för att kunna administrera din ansökan/intresseanmälan. Genom att du samtycker till villkoren i denna text godkänner du att Bemannica får samla in, behandla, använda och sprida dina personuppgifter i syfte att behandla din ansökan/intresseanmälan. Vi ber dig därför att du noggrant läser igenom denna text och klickar för samtycke om du förstår och godkänner villkoren.

Bemannica AB är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du har rätt att få del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om du har några frågor om detta, kontakta oss genom att skicka ett brev till Bemannica AB, Scheelev 27, 22370 Lund.

Vill du veta mer om din rätt enligt Personuppgiftslagen, PuL? Läs vidare på www.datainspektionen.se