Letar du efter ett flexibelt jobb att kombinera med exempelvis studier eller annan sysselsättning?


Eller letar du efter ett heltidsjobb där du får testa på att vara i många olika sammanhang och lära dig så mycket det går på kort tid? Vi erbjuder våra konsulter jobb efter deras önskemål, med bra lön och varierat arbete.
Du bestämmer själv hur mycket eller lite du vill jobba. Genom vårt schemaläggningssystem har vi gjort det enkelt för dig att själv lägga in din tillgänglighet. Förfrågningar om pass kommer smidigt via vår app och du får en push-notis. Ju mer du kan och vill jobba desto fler pass blir du tillfrågad på.
En anställning som konsult kan vara ett bra sätt för dig att ta dig vidare i karriären. Genom att visa upp dig för en rad potentiella arbetsgivare på kort tid finns alla möjligheter för dig att ta nästa kliv. Vi kan också erbjuda heltidsarbete i vår bemanningspool. Självklart utgår vi alltid från Handels kollektivavtal, du får samma lön och villkor som när du är anställd direkt hos en butik.
Är du mer intresserad av en anställning på en och samma butik? Vi genomför också fulla rekryteringsprocesser, se våra lediga tjänster här.
Hittar du ingen tjänst som passar dig? Välkommen att skicka in en spontanansökan! När vi får in nya uppdrag och tjänster söker vi alltid i vår databas efter intressanta kandidater. När du skickar in en ansökan sparas ditt CV och vi gör det sökbart utifrån de kompetenser du har. Om vi har en tjänst som matchar din profil kontaktar vi dig. Vårt jobb är att hitta rätt person till rätt tjänst, om vi tror att du är rätt för en tjänst är vår uppgift att sälja in dig till butiken och dina chanser att få jobbet ökar.

Skicka in din spontanansökan här.

Share this post