Kandidatbevakning

Bemannica kan hjälpa din ICA-butik att sköta hela rekryteringsprocessen eller jobbannonseringen. Du kan också skapa en kandidatbevakning, där Bemannica utför sökuppdrag efter matchande kandidater till den tjänst du ska tillsätta. Kom igång idag!

Så går sökuppdraget till

1. Skapa en bevakning

Söker du en ny kollega eller ansvarig till ICA-butiken? Förse oss med tjänstens förutsättningar och vilka egenskaper och erfarenheter som krävs hos kandidaterna. Bevakning är kostnadsfri.

2. Sökuppdrag påbörjas

När bevakningen är aktiv söker Bemannicas professionella rekryterare våra kandidatbanker och identifierar ett antal kandidater som är på jakt efter jobb och som vi presenterar för dig.  Vi söker kostnadsfritt.

3. Kandidater presenteras

Kandidater som matchar din sökning presenteras  av Bemannica efter att du godkänt offert om rekrytering. Här framgår priser vid anställning och vår ersättning för sökuppdraget. Du får en GDPR-anpassad presentation av kandidaten och kontaktuppgifter för att kunna boka intervju/telefonavstämning.  

4. Presenterad kandidat anställs

Rekryteringsersättning till Bemannica uppkommer när du anställer en av leverantören presenterade kandidater. Från 6 900 kr ex moms. per anställd kandidat.

Trygghet viktigt för oss

Vi är noga med att både våra medarbetare och kunder ska känna sig trygga hos oss. Därför har vi valt att sedan 2012 vara ett auktoriserat bemanningsföretag och rekryteringsföretag, teckna kollektivavtal, följa etiska regler, inneha rätt försäkringar och ledningssystem inom kvalité och miljö

Auktoriserat företag

Vi är auktoriserade. Det innebär en garanti för att vi följer lagar och regler. För att bli ett auktoriserat bemanningsföretag krävs bl.a. att vi följer etiska regler, kollektivavtal, allmänna leveransvillkor och har en ansvarsförsäkring.

Get the coolest tips and tricks today

Bäste intressent

Det gläder oss att du valt att anmäla dig till vårt intressentregister för att få information om kandidater som söker nytt jobb.

Vi vill kunna ge dig en bättre service och bygger därför upp en mer detaljerad intressentdatabas enligt de regler som gäller enligt GDPR. Du kan när som helst be att bli borttagen ur vårt register om du inte längre önskar erhålla information från oss.

Målsättningen är att vi skall kunna söka fram och erbjuda dig kandidater med en högre precision än tidigare. Vi behöver därför din hjälp med att fylla i nedanstående uppgifter.

Vi kommer löpande att lämna förslag på kandidater som matchar din sökprofil.

Bästa hälsningar och tack för din hjälp

Bemannica

Bemannica redo att hjälpa din ICA-butik

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan förenkla vardagen för din ICA-butik? Fyll i formuläret nedan så kommer en av våra tjänstemän kontakta dig. Det går också bra att kontakta 046-2727110, öppet 6-22 alla dagar.

Personuppgifter

Genom att fylla i formuläret godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter, läs vår dataskyddspolicy.