Bakgrund bemannica 2020

Bemannica 2020!

Hej kunder, medarbetare och intressenter. Stort tack för 2019, det var ett intressant år med utveckling och lärdomar. Nu ser vi fram emot 2020 och en rad olika förändringar och satsningar inom Bemannicas tjänsteutbud och företagsfokus. Vi vill förenkla vardagen för ICA genom att tillsammans lösa små och stora problem.

Dedikerad konsultpool

Vi lanserar ett nytt upplägg där du som återkommande kund har en dedikerad konsultpool kopplad till din ICA-butik i syfte att dels förbättra leveransen och kontinuiteten på personal. Varje måndag får du tillgänglighetsrapporter från oss och kan förboka personal efter ditt behov. Särskilda tjänstemän på Bemannica kommer jobba med bemanningspoolerna för att säkerställa leverans. Vill du veta mer om detta? kontakta bemanning@bemannica.se

Beställ personal via Ipool

En annan nyhet som vi rullar ut i vår, mot mitten av mars 2020 är möjlighet att beställa personal via schemasystemet Ipool. Målet är att göra det ännu smidigare att fylla på med konsulter när ditt behov uppstår.

E-handel

Under 2019 gjorde Bemannica ett stort steg in på E-handelsmarknaden  genom ett samarbete med ICA inom transport av lösplockade matkassar och den färdiga matkassen i Stockholm. Vi samlar på oss värdefull kunskap om hemkörning och kommer erbjuda effektiva personallösningar med chaufförer till ICA-butiker runtom i landet. Vi har infrastrukturen på plats med kollektivavtal, försäkringar och arbetsrutiner för att kunna leverera en tjänst som ökar dina chanser att vara konkurrenskraftig inom E-handel, genom kompetenta, kundfokuserade chaufförer. Vill du veta hur vi kan hjälpa just din ICA-butik med E-handel? kontakta bemanning@bemannica.se

Utbildad personal

Bemannica säkerställer sedan 2019 grundläggande kunskaper inom kassaarbete och en teoretisk utbildning inom färskvaruhantering genom Bemannicaskolan. Under 2020 kommer vi fortsätta satsa på delikatessutbildning i större skala både i Stockholm och Göteborg.

Vi växer som företag och vill ständigt utvecklas, vi tar gärna emot synpunkter och förslag på ändringar. Nu ser vi fram emot ett gott 2020 tillsammans med er! 

Get the coolest tips and tricks today

Bäste intressent

Det gläder oss att du valt att anmäla dig till vårt intressentregister för att få information om kandidater som söker nytt jobb.

Vi vill kunna ge dig en bättre service och bygger därför upp en mer detaljerad intressentdatabas enligt de regler som gäller enligt GDPR. Du kan när som helst be att bli borttagen ur vårt register om du inte längre önskar erhålla information från oss.

Målsättningen är att vi skall kunna söka fram och erbjuda dig kandidater med en högre precision än tidigare. Vi behöver därför din hjälp med att fylla i nedanstående uppgifter.

Vi kommer löpande att lämna förslag på kandidater som matchar din sökprofil.

Bästa hälsningar och tack för din hjälp

Bemannica

Bemannica redo att hjälpa din ICA-butik

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan förenkla vardagen för din ICA-butik? Fyll i formuläret nedan så kommer en av våra tjänstemän kontakta dig. Det går också bra att kontakta 046-2727110, öppet 6-22 alla dagar.

Personuppgifter

Genom att fylla i formuläret godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. För mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter, läs vår dataskyddspolicy.