År 2018 är Bemannica ett klick bort för Ica-butiken
Digitaliseringen handlar inte bara om internet och sociala medier, den genomsyrar samhällsutvecklingen på många olika plan. Bemannica strävar efter att ligga i teknisk framkant och har genom digitala verktyg och lösningar kunnat hjälpa Ica-butiker i hela landet och är en attraktiv arbetsgivare för hundratals konsulter.

“2018 ligger vårt fokus på att integrera vår verksamhet med det dagliga arbete i Ica-butiker ännu mer. Redan nu kan man sköta sina rekryteringar genom vårt rekryteringsverktyg och annonsera på vår plattform ICA-jobb. 2018 är vår ambition att ta liknande steg i bemanningsarbetet.” – Rasmus Jonsson, VD.

ICAjobb – Jobbsajt för Ica-butiker och arbetssökare
Ett 40-tal Ica-butiker använder ICAjobb för att annonsera lediga tjänster och få maximal räckvidd till passiva och aktiva arbetssökare. Annonskanalerna är skräddarsytt utvalda för att nå arbetssökare som tycker att är drömjobbet finns på Ica-butik. Vi annonserar på Blocketjobb, Metrojobb, platsbanken samt sociala medier såsom Facebook, Instagram och Linkedin. Förutom jobbannons ingår även ett digitalt rekryteringssystem som effektiviserar kandidathanteringen och stärker ditt varumärke. ICAjobb drivs av ett systerbolag till Bemannica i samma koncern med liknande målsättning att hjälpa ICA-butiker med rekryteringen. Beställ en jobbannons för 1000 kr ex moms styck eller ett annonspaket för 6500 kr ex moms här.

Professionella rekryterare ett klick bort när du rekryterar
Kandidater som söker dina tjänster hanteras i Bemannicas egna rekryteringsverktyg. Ett klick bort kan du komma i kontakt med våra professionella rekryterare för att få stöd i din rekrytering. Om du vill hjälper vi till att göra urval efter en kravprofil, rensa upp bland ansökningar eller genomföra intervjuer, allt enligt en rörlig prismodell där kostnaden för dig baseras på faktiskt arbetade konsulttimmar. Genom att sköta rekryteringsprocessen snyggt stärks ditt varumärke. Vill du ta hjälp av en rekryteringskonsult från Bemannica kan du göra en förfrågan här.

Schemaläggning av konsulter ett klick bort
Våren 2o18 är vår plan att lansera bokning av konsulter i Bemannicas egna schemaläggningsystem, som beställare kommer du kunna se resurser som är tillgängliga och göra bokningar direkt i systemet. Vi strävar genom detta efter tätare samarbete mellan oss och Ica-butikerna. Vill du vara pilot när lanseringen ska göras? Kontakta oss!

Läs också:

Bemannica utses till DI-gaseller 2017

Certifiering, auktorisation och kollektivavtal

Share this post